Alfafar correrà la runcàncer el pròxim 15 d'abril

Dijous, 05 abril 2018 12:59 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 123 vegades

A pocs dies d'un dels esdeveniments esportius i solidaris més importants d'Alfafar, la regidoria d'Esports està ultimant detalls per a celebrar la carrera contra el càncer que tindrà lloc el pròxim 15 d'abril, sent aquesta la seua quarta edició en el municipi.

La regidoria d'Esports i l'Associació Espanyola Contra el Càncer d'Alfafar s'uneixen per a recaptar fons per a la recerca oncològica. Les inscripcions estan obertes i es pot aconseguir el dorsal els dijous a la vesprada, en el Complex Esportiu Municipal Suma Alfafar, els divendres a la vesprada en l’Espai d’Igualtat en el carrer del Sol i els dissabtes al matí i a la vesprada en el centre comercial Carrefour. A més, pot fer-se la inscripció on-line a través de la pàgina www.toprun.es.

La prova té una inscripció de 5 euros que es destinarà de forma íntegra a la recerca del càncer. Aquesta carrera compta amb dues categories, l'absoluta en la qual es recorren 8 quilòmetres, i que donarà començament a les 10:00 hores des del carrer Mariano Benlliure, i una marxa de 4 quilòmetres, que començarà a les 10:30 hores.

Enguany, es vol aconseguir una major recaptació a l'aconseguida en la passada edició, amb un total de 7.360 euros i on van participar 1.472 persones en ambdues modalitats.

Enguany com a novetat, i amb l'objectiu de fer arribar a la població més jove l'esport a través de la solidaritat, s'ha dut a terme un concurs de dibuix entre els centres educatius de la localitat, participant tant l'alumnat d'Educació Infantil com a Primària i Secundària. S'atorgaran premis per cicles que seran lliurats el mateix dia de la carrera.

L’Ajuntament d’Alfafar convida a tota la població a participar d'aquesta carrera que omple de solidaritat els carrers del municipi. Així mateix, també crida a les persones corredores a participar d'aquest esdeveniment que sens dubte és un dels més importants per a Alfafar ja que aconsegueix sumar a la recerca del càncer.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 05 abril 2018 13:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.