Alfafar millora el sistema de neteja

Dimarts, 10 abril 2018 14:19 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 119 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar està millorant la neteja viària a través de productes especialitzats per a eliminar, desinfectar i netejar els carrers, especialment cantonades i mobiliari urbà que puguen estar danyats pels orines de gossos.

L'equip de treball està compost per dos operaris equipats d'un furgó hidronetejador i dues motxilles amb carrets de transport per a aplicar líquids a pressió, utilitzant àcid anticalcáreo diluït a un 5%. L'efecte corrosiu està neutralitzat per a evitar els efectes no desitjats del producte pur en aquest tipus de tractaments. Donant la tranquil·litat a la població de no causar cap efecte en les persones ni tampoc en els animals.

El mètode de treball consisteix en primer lloc en l'aplicació d'aquest líquid en les taques de orín existents, tant en cantonades com en mobiliari urbà. I posteriorment amb aigua, aclarir tota la zona fins que no queden restes de producte, ni en la superfície tractada, ni tampoc en la vorera.

Aquest nou tractament millorarà l'aspecte dels carrers del municipi, així i tot, es necessita la col·laboració ciutadana per a evitar que les mascotes orinen de nou les cantonades o mobiliari urbà que ja estiga net, evitant així el desgast i la brutícia dels mateixos. A més, des de l’Ajuntament d’Alfafar s'està treballant en una modificació de l'ordenança perquè els propietaris i propietàries de mascotes porten una botella de vinagre i aigua per a desinfectar les cantonades. Així i tot, es recorda que s'ha d'evitar embrutar les voreres i la via pública amb aquestes accions.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 10 abril 2018 14:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.