Exàmens de Judo i Taekwondo a Alfafar

Dilluns, 16 abril 2018 12:57 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 159 vegades
Pruebas Pruebas

Les escoles esportives municipals de Judo i Taekwondo d'Alfafar, van dur a terme els exàmens de l'actual temporada 2017-2018.

Es van dur a terme en el Complex Esportiu Municipal SUMISCA Fitness Club Alfafar. Durant les setmanes prèvies els monitors d'aquestes disciplines van treballar amb alumnes i alumnes, preparant els exercicis que posteriorment anaven a ser avaluats, aprenent els noms i tècniques per a realitzar i aprovar l'examen.

En la modalitat de Judo, el monitor va avaluar les diferents tècniques que l'alumnat havia de realitzar, tant a nivell individual, amb una breu explicació de la mateixa o bé, amb un company o companya, per a poder mostrar-la de manera pràctica.

En el torn de Taekwondo, els exàmens van ser realitzats en grups de 3 persones, on el monitor avaluava l'execució de la tècnica que anteriorment s'havia designat a cada alumne i alumna.

La majoria de l'alumnat ha passat les proves de manera satisfactòria, passant de cinturó blanc a cinturó blanc-groc, o de cinturó blanc-groc a groc.

Les escoles esportives municipals de Judo i Taekwondo esperen que tant l'alumnat com les seues famílies hagen gaudit de l'experiència.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 16 abril 2018 12:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.