Arranquen les festes de “El Tremolar d'Alfafar”

Dijous, 07 Juny 2018 18:09 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 108 vegades

Hui dijous 7 de juny es dóna tret d'eixida a una de les festes més representatives del municipi d'Alfafar com són les del barri del Tremolar. Unes festes en honor a la Mare de Déu dels Desamparats que s'emplacen en un paratge immillorable com és el de l'Albufera i en les quals les veïnes i veïns del barri en col·laboració amb el Ajuntament d’Alfafar han desenvolupat un programa complet i variat amb activitats dirigides per a tots els públics. 

L'acte inaugural serà aquesta vesprada a les 18h, amb una activitat dirigida als més xicotets les més xicotetes en la qual podran gaudir de jocs tradicionals així com d'una “xocolatà”. A la nit, a les 21.30h tindrà lloc el sopar de “sobaquillo” enfront del Espai Cultural d’Educació Medi Ambiental “El Tremolar” d’Alfafar (d'ara endavant ECEMTA) per a acabar la vetlada amb el teatre-sainet: Una parella molt especial i una nit de Varietats. 

El divendres 8 de juny arranquem la jornada també a les 18h amb els jocs tradicionals de “truc” i parchís. A la nit, a partir de les 21h tindrà lloc el sopar a la fresca enfront del ECEMTA i just a continuació els assistents podran gaudir d'una exhibició de ball a càrrec de la Escola de Ball de l'Associació Cultural de Veïns/as Barri El Tremolar i de ball popular. 

El dissabte serà un dia molt intens en el qual la cavalcada recorrerà els carrers del barri a partir de les 19h i a les 20.30h se celebrarà el festival de paella valenciana que comptarà amb la amenizació de el “Grup del dolçainers i tabalers Bufali” per a continuar i tancar la jornada de la millor manera possible, amb una nit de festa per a tots i totes. 

El diumenge és el dia gran de les festes amb l'entrada de la Verge pel Canal de “El Tremolar” i el cant de “albades” així com la missa en honor a la Mare de Déu dels Desamparats en el pati del ECEMTA. A continuació Alfafar Balla Danses realitzaran les danses a la Verge i es donarà tancament a la festivitat amb la processó pels carrers del barri (20.30h) i al final del trajecte hi haurà orxata i rosquilletes per als assistents.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 07 Juny 2018 18:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.