Alfafar instal·la un contenidor de recollida d'oli en el Barri Orba

Divendres, 06 Juliol 2018 12:59 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 146 vegades

Alfafar instal·la un segon contenidor per a la recollida d'oli usat en el municipi donant resposta així a un acord obtingut en el ple del municipi. Aquesta segona unitat ha sigut instal·lada en l'Avinguda Mediterrani, en el bari Orba i se sumisca al que ja hi ha instal·lat en el Casc Antic. A més, l'Ajuntament està estudiant instal·lar una tercera unitat de recollida d'oli en el barri de Sant Jordi amb tal de facilitar l'accés i el reciclatge d'aquest producte a tota la població.

A més, com a complement a la instal·lació del contenidor, des del consistori es durà a terme una campanya d'informació i conscienciació per a la ciutadania sobre la importància del reciclat de l'oli i de no tirar-ho pel desguàs per a no contaminar l'aigua i així facilitar el seu depurat.

Mitjançant la instal·lació d'aquest contenidor el Ajuntament d’Alfafar pretén potenciar i fomentar la important tasca de reciclar i tractar de la manera correcta tots els residus generats en la localitat posant les eines i mitjans que la ciutadania necessita perquè puguen dur a terme el correcte procés de classificat i reciclat de residus, apostant i posant tot l'esforç possible per la preservació del medi ambient.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 06 Juliol 2018 13:05

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.