Les xifres de cerca activa d'ocupació baixen a nivells de finals de 2008 a Alfafar

Dimarts, 10 Juliol 2018 13:48 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 108 vegades

Alfafar ha baixat de les 2000 persones en situació de cerca activa d'ocupació, xifra que no s'aconseguia des de fa quasi 10 anys, finals de 2008. Aquesta reducció es deu gràcies a que més de 60 persones han trobat un lloc de treball en els mesos de maig i juny situant a Alfafar com el municipi amb una major baixada parlant en termes absoluts. 

Des del Ajuntament d’Alfafar es veu de manera molt positiva la dada que ha llançat el mes de juny però lluny de llançar les campanes al vol, des del consistori s'és molt conscient que segueix sent una xifra elevada i se segueix treballant amb tota l'obstinació possible i així ho ha demostrat l'ajuntament amb les iniciatives impulsades recentment. 

D'una banda, el Fòrum d'Ocupació Ocupa’t realitzat el 18 de maig en l'Hotel Albufera que va comptar amb activitats de formació, informació i entrevistes de treball amb les empreses col·laboradores va possibilitar que un total de 35 persones trobaren un lloc de treball. 

D'altra banda, el recent curs d'Atenció al Client impulsat des de l'ADL també va possibilitar que diverses persones trobaren treball a més d'adquirir una formació àmplia i específica per als llocs de venda directa al públic. 

A aquestes iniciatives cal sumar el continu creixement i expansió de l'àrea comercial d'Alfafar i l'arribada de noves empreses com Chaussea que coordinen els seus processos de selecció a través de l'Agència de Desenvolupament Local han possibilitat que un total de 7 persones passen a formar part de la seua plantilla, concretament una directora, una directora adjunta, una primera venedora, un almacenista i tres venedores.

A més, pròximament s'obrirà a Alfafar, enfront del Centre de Majors de la localitat, unes aules del Servef en la qual la ciutadania podrà acudir a cursos i tallers formatius on augmentar els seus coneixements, completar el seu currículum i així augmentar les seues possibilitats d'inserció laboral sense haver de desplaçar-se fins a Catarroja. 

El Ajuntament d’Alfafar veu en aquesta xifra un al·licient per a seguir la línia de treball, implementant més iniciatives com les quals s'estan duent a terme que estan permetent augmentar la filiació a la seguretat social i impulsar i situar l'àrea comercial com una de les referents a nivell nacional i internacional. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 10 Juliol 2018 13:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.