Alfafar aprova l'obra de reparació del camí Rabisancho

Dijous, 09 Agost 2018 14:52 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 116 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar ha aprovat l'inici de les obres de reparació del camí Rabisancho situat en el terme municipal. Amb la mesura aprovada el passat 2 d'agost es pretén arreglar els desperfectes i danys ocasionats per les pluges. 

El pressupost assignat a les obres de millora serà d'un import total de 57.513,16 € corresponent a la partida pressupostària d'Inversions de reposició en infraestructures destinades a l'ús general. A més de les millores previstes en el projecte, s'executaran 66 metres addicionals de reparació a cost 0. 

L'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament supervisarà el compliment d'unes obres que s'iniciaran en les pròximes setmanes i que es preveu que finalitzaran al llarg del mes de setembre. 

Amb aquesta mesura l'Ajuntament vol assenyalar la importància de la conservació i reparació de les zones i camins rurals de l'entorn per al seu ús d'agricultors com d'oci per a tota la ciutadania d'Alfafar.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 09 Agost 2018 14:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.