Alfafar s'adhereix a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

Dijous, 09 Agost 2018 14:57 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 137 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar s'ha adherit a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Aquesta xarxa, impulsada per la Diputació de València, és un projecte que té com a finalitat aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones que es puga donar en els municipis de la província de València. 

Sobre la base d'aquest projecte, l'Àrea d'Igualtat de la Diputació de València ha creat la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, la finalitat del qual és garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés als recursos de prevenció i atenció a la violència de gènere, així com implicar als poders públics en les actuacions dirigides a eradicar aquesta violència. 

L’Ajuntament d’Alfafar, mitjançant la seua adhesió i assumpció de compromisos d'aquesta Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, mostra el seu suport a aquesta lluita i a les dones, ja que un dels pilars fonamentals de les polítiques de l'actual govern és la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i la lluita contra la violència de gènere.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 09 Agost 2018 14:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.