Alfafar inicia les obres d'accessibilitat en la plaça Poeta Miguel Hernández i en l'avinguda Albufera

Dimarts, 11 Setembre 2018 12:23 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 112 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar està iniciant les obres d'accessibilitat i adequació de la Plaça Poeta Miguel Hernández, de l'Av. Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaza Vicente Blanch per una quantitat total de 485.230,56€. 

En el cas de la Plaça Poeta Miguel Hernández del Barri Orba, el pressupost del qual suposa 48.172,52 € de la quantitat total, ja han començat les seues obres i la seua execució es realitzarà en un termini màxim benvolgut de 2 mesos, i en el cas de l'Av. Albufera començaran la setmana que ve i es realitzaran en un termini de 6 mesos.

S'ha realitzat una campanya informativa sobre les obres, com, per exemple, la durada de les mateixes, els corts de tràfic que s'efectuaran i les possibles molèsties, i anava destinada tant als veïns de finques i cases afectades com als comerços de la zona. També s'han fet bàndols indicant els possibles canvis d'ubicació d'altres serveis, com, per exemple, el trasllat del mercat del Barri Orba a l'Avinguda Mediterrani.

El projecte es duu a terme atenent les reivindicacions històriques veïnals, sobretot en matèria d'accessibilitat i servirà tant per a impulsar els comerços de la zona, com per a afavorir la rehabilitació de les zones, perquè siguen espais més còmodes i amables per als veïns i veïnes d'Alfafar. 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 11 Setembre 2018 13:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.