Alfafar estrena “Alfafar en línia”, un nou canal d'informació via WhatsApp

Dimecres, 12 Setembre 2018 12:07 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 101 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar ha engegat un nou canal d'informació via WhatsApp, unes de les aplicacions més populars que permet aconseguir a un gran nombre d'usuaris. D'aquesta forma, el consistori pretén facilitar l'accés de tota la ciutadania interessada a totes les novetats, bàndols, avisos i notícies sobre la localitat. 

Per a poder accedir al servei, els interessats i interessades hauran d'introduir les seues dades en el formulari disponible en la pàgina web de l'ajuntament i escollir la llista de difusió de la qual preferisquen rebre informació. Entre les llistes disponibles es podrà seleccionar rebre tots els missatges o bé rebre informació específica de les següents àrees o temàtiques: bàndols i alertes, informació general, activitats, joventut i participació ciutadana. 

Aquest nou canal d'informació s'afig als perfils ja disponibles de l'ajuntament en Facebook i Twitter, així com al nou compte oficial en Instagram estrenada a principis de mes, en un esforç de l’Ajuntament d’Alfafar per potenciar la comunicació directa amb les i els veïns d'Alfafar i facilitar l'accés a tota la informació rellevant i d'interès sobre la població.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 12 Setembre 2018 12:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.