Millores en la via i espais públics d'Alfafar

Divendres, 30 Novembre 2018 11:06 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 157 vegades

L'àrea de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar ha dut a terme en les últimes setmanes diverses actuacions per a la millora de l'entorn urbà i les vies públiques de la localitat amb l'objectiu de continuar millorant en matèria de seguretat viària, accessibilitat, manteniment de la via i el mobiliari, i incrementar d'aquesta forma la qualitat de vida de la ciutadania d'Alfafar.

Així, s'han realitzat diverses actuacions de millora i rehabilitació de la calçada, les voreres i els escocells dels arbres dels carrers Alcoi, Sagrari i Beniparrell. A més, al carrer Rafael Ridaura s'han habilitat les vorades de les noves places d'aparcament de la zona del complex poliesportiu, s'ha millorat les arquetes i la zona enjardinada del parc Cronista Lacreu Sena i l'enllumenat en diverses zones del municipi mitjançant la substitució de bombetes.

L'àrea de Manteniment de l’Ajuntament també ha tingut en compte en les seues actuacions la millora dels centres educatius que ja va iniciar amb les accions de rehabilitació en els CEIP Orba i la Fila aquest estiu i que han continuat aquesta vegada amb diverses reparacions a l'Escola Infantil Remedios Montaner i el Col·legi d'Educació Infantil Rabisancho. 

D'aquesta forma, l’Ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més accessible i amable amb la ciutadania en un any en el qual també s'ha invertit en obres de rehabilitació, adequació i millora de l'accessibilitat de la Plaça Poeta Miguel Hernández, l'Av. Albufera, la Plaça Vicente Blanch, el carrer Sant Sebastià i del Barri Sant Jordi, responent a diverses demandes veïnals. 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 30 Novembre 2018 11:08

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.