Èxit de participació en la jornada formativa sobre el nou model de serveis socials a Alfafar

Divendres, 22 Febrer 2019 10:50 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 80 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Serveis Socials i en col·laboració amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, el Col·legi Oficial de Treball Social de València i la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, va dur a terme la jornada formativa sobre el nou model de Servei Socials de la campanya “La Quarta Pota” amb la qual es va aconseguir reunir en el Centre de Majors de la localitat a més de 150 assistents en un èxit de convocatòria.

 

La jornada, amb la qual es pretenia donar a conèixer el nou Model Social Bàsic de la Comunitat Valenciana es va iniciar amb un acte d'inauguració que va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, la presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de València, Elena Puig, i l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara. 

 

Tant Puig com Ferrando van aprofitar l'acte per a felicitar el municipi d'Alfafar per aconseguir el reconeixement d'excel·lència social, així com per la seua gestió dels Serveis Socials. “Es nota quins serveis i quins municipis estan liderant en aquest àmbit, i Alfafar és un d'ells”, va reconèixer la secretaria autonòmica, per a qui el nou model de Serveis Socials que es presentava en la jornada és el resultat de “una participació i un consens en el qual s'ha escoltat a tots els col·lectius implicats el que possibilita aplicar polítiques de proximitat que permet als equips de base oferir una atenció personalitzada i amb garanties”.

 

En aquest sentit també es va expressar durant l'acte l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, per a qui el municipalisme i proximitat amb la ciutadania és la clau en política: “Les persones, escoltar el que han de dir, atendre les seues necessitats és l'essència de la política i del municipalisme, i ha sigut també l'eix del nostre grup. Estem molt orgullosos d'haver aconseguit l'excel·lència social gràcies al treball de tot l'equip de Serveis Socials”.

 

Després de l'acte d'inauguració, el model d'excel·lència de serveis socials del municipi d'Alfafar i els diferents programes d'intervenció socioeducativa que s'han implementat des del consistori van ser els protagonistes de les diferents ponències a càrrec dels professionals dels Serveis Socials del municipi en una jornada amb la qual l’Ajuntament d’Alfafar va evidenciar una vegada més el seu compromís i treball per a garantir a tota la població l'accés a uns serveis socials bàsics de qualitat, com així ho demostra també l'augment del finançament en els serveis que ha passat dels 26.147 euros de 2015 als 486.750 en 2019.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 22 Febrer 2019 10:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.