Alfafar i Carrefour aposten per les i els autors locals

Dimarts, 09 abril 2019 13:00 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 67 vegades

Des de dissabte passat l'hipermercat Carrefour d'Alfafar acull el “Racó dels lletres d’Alfafar”, un espai dedicat a les i els autors locals. La iniciativa té com a objectiu difondre la cultura local i està impulsada de manera conjunta per l’Ajuntament d’Alfafar i l'empresa Carrefour. 

 

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del director de Carrefour Alfafar, Luis Pérez Barba, l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara i la regidora de Cultura, Fina Carreño. A més, Concha Prieto, membre del col·lectiu “Dones en marxa”, va realitzar un discurs posant en valor a la primera acadèmica de la llengua, Carmen Conde, en un esdeveniment que va tenir com a protagonistes a diferents autors del municipi. 

 

Així, José Antonio Martínez, Nerea Romero, Cristian Romero, Vicente Sala, Rafael Mata, Rafael Alemany, Lydia Forges, Do Pons i Salvador Raga van comptar amb un espai per a signar les seues obres als lectors. Per part seua, els autors van destacar de manera unànime la importància d'aquesta iniciativa tant per a donar difusió a la literatura local com per a crear sinergies entre els diferents escriptors i escriptores. Així mateix van assenyalar que aquest espai és una molt bona manera de continuar impulsant la cultura del municipi i augmentant la visibilitat dels seus autors. 

 

La inauguració del “Racó dels Lletres d’Alfafar” ha sigut la primera de les activitats emmarcades en la celebració de la VIII Fira del Llibre d'Alfafar que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'abril en la Plaça de l’Ajuntament. 

 

Un any més, l’Ajuntament d’Alfafar organitza una afermada fira que ofereix una àmplia programació cultural i d'oci per a tota la família. En aquesta edició comptarà amb la signatura de llibres d'autors consolidats com Paco Roca, Anna Moner i el periodista Antonio Pampliega, entre altres, així com la participació de joves autors d'Alfafar, Nerea Romero, Marisol Sales i Cristian Romero, que presentaran les seues noves obres. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 09 abril 2019 13:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.