Alfafar millora el servei de neteja amb un nou camió cisterna

Dilluns, 15 abril 2019 11:06 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 53 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar ha reforçat en els últims dies el servei de neteja i desinfecció dels carrers i espais públics del municipi amb l'objectiu de continuar el treball realitzat en els últims mesos des de l'àrea de Manteniment per a incrementar la qualitat de vida de la ciutadania d'Alfafar.

 

Així, el servei de neteja comptarà amb un nou camió cisterna, un vehicle amb major capacitat i pressió que l'utilitzat fins ara i que, per això, permet la neteja un major nombre de carrers en menys temps. A més, el nou camió que empraran els operaris de l'equip de neteja és menys sorollós que l'anterior pel que disminuirà les molèsties a les i els veïns durant les hores de descans.

 

Juntament amb el nou camió cisterna, l’Ajuntament d’Alfafar està reforçant la neteja dels carrers del municipi especialment a les cantonades i el mobiliari urbà afectats pels orines d'animals. El servei de neteja està polvoritzant amb aigua i ambientador amb la finalitat de desinfectar-los i afavorir la bona olor dels espais públics. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 11:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.