Benetússer recupera el servei d'inclusió social per a menors "Centre Obert"

Dilluns, 05 Juny 2017 12:28 Escrit per  EU Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 210 vegades

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Benetússer ha recuperat la iniciativa del "Centre Obert" després que el Partit Popular eliminés este servei en la legislatura passada.

El "Centre Obert" és un servei dirigit a treballar amb nens i nenes en risc d'exclusió social i les seues famílies sense que hagen de sortir del seu entorn. Treballant en la prevenció, a l'educació i en el temps lliure dels nens i nenes.

En paraules de Francisca Lon, regidora de l'àrea: "es busca que els nens i nenes en risc d'exclusió resolguen els conflictes adequadament, aprenguen eines de socialització amb l'entorn i puguen desenvolupar-se plenament, ja que l'important és el desenvolupament feliç del i la menor".

Les sessions van començar el passat 23 de maig amb un èxit important tant en l'acolliment com en el funcionament del servei, així ho asseveren fonts municipals.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 05 Juny 2017 12:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.