Benetússer acull entre els dies 12 i 17 de juny la XXV Setmana del Major

Dijous, 08 Juny 2017 13:22 Escrit per  EU Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 156 vegades

Aquesta iniciativa que enguany celebrarà la vintè cinquena edició obrirà el dia 12 amb una exposició de manualitats i pintures realitzades durant l'any pels majors del municipi. També hauran exhibicions de les activitats realitzades durant el curs com tai-chi, ioga, zumba, etc.

Així mateix, la setmana comptarà amb espectacles de màgia, interpretacions de la coral i excursions lúdiques a més dels tradicionals “passeig per Benetússer” i sopar del major del dissabte 17 que explicarà a més amb espectacle i ball.

En paraules de la regidora de Tercera Edat, Francisca Lon “Es tracta de posar en alça el treball dels nostres majors de tot un any tant en els tallers com en les classes d'exercicis físics. La setmana té la voluntat de cristal·litzar el reconeixement del paper dels nostres majors en la societat que no solament ha de reduir-se a una setmana, sinó que hauria de ser qüestió de tot l'any”.

 

Informa Nou Horta. EU Benetússer

Modificat el Dijous, 08 Juny 2017 13:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.