Benetússer es suma a la iniciativa “Estiu Jove”

Dijous, 29 Juny 2017 12:59 Escrit per  EU Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 116 vegades

La regidoria de Joventut ha implementat ho programa Estiu Jove destinat per a joves d'ESO i Batxiller entre els 12 i els 17. Aquest programa té la tipologia d'una escola d'estiu dirigida al foment de múltiples activitats educatives, lúdiques i d'oci. A més es realitzaran diverses excursions.

Les activitats començaran el pròxim 3 de juliol en el poliesportiu municipal i el termini d'inscripció es flexible ja que va començar el passat 9 de juny i s'ha anat ampliant.

En paraules del regidor de l'àrea Cristian Munera: “es tracta de recuperar un servei propi d'escola d'Estiu per a adolescents que portava anys sense dur-se a terme, tenint els menors que anar a altres municipis veïns per a poder gaudir d'iniciatives similars”.

A més, Estiu Jove es complementa con la ja tradicional Escola d'Estiu per a xiquets i xiquetes d'entre els 3 i els 12 anys organitzada por la regidoria d'Educació d'Ana Mª Martín i que començarà en la mateixa setmana.

 

Informa Nou Horta. EU Benetússer

Modificat el Dijous, 29 Juny 2017 13:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.