Benetússer contracta a sis menors de 30 anys per a reforçar tres departaments

Dilluns, 31 Juliol 2017 13:48 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 142 vegades

L'Ajuntament de Benetússer contracta a sis joves menors de 30 anys per a reforçar tres departaments municipals gràcies al Pla de Garantia Juvenil. Els llocs que es reforcen són els de arquitecte, dos tècnics superiors administratius i tres peons de serveis. Amb açò es reforcen tres departaments municipals durant els pròxims mesos. 

Els llocs d'arquitecte i de tècnics superiors administratius tindran una durada de set mesos mentre que els llocs de peó tindran una durada de dotze mesos. Les contractacions s'emmarquen dins del Pla de Garantia Juvenil i concretament als projectes ENCUJU (per a joves qualificats) i EMPUJU (destinat a joves sense qualificació) per al foment de l'ocupació entre els menors de 30 anys. 

A més d'aquestes sis contractacions s'espera que en els pròxims mesos puguen incorporar-se laboralment altres 11 persones. En aquest cas el consistori es troba a l'espera de les confirmacions de les sol·licituds de subvencions de programes com el Encorp amb el qual es pretén incorporar un informàtic, un tècnic superior administratiu, un tècnic de comerç, un tècnic d'igualtat, un psicòleg i un auxiliar administratiu. Tots ells també menors de 30 anys. 

Altres programes com el Encold podria proporcionar a l'ajuntament la contractació de dos orientadors laborals i el Encord la de dos peons i un jardiner. En el cas dels últims es tracta d'un programa destinat a persones majors de 45 anys i aturats de llarga durada. 

“No deixar passar cap subvenció que ens ajude donar una oportunitat i a traure de la desocupació als veïns i veïnes del municipi, és un dels objectius principals d'aquest Equip de Govern. En aqueixa línia 12 becaris, 6 contractes en pràctiques, suport a la creació de nous negocis i assessorament fiscal per als ja creats, són part de les mesures que durant el mes de Julio s'han engegat des de l'àrea de Desenvolupament Local i que volem seguir reforçant des d'una nova perspectiva que veurà la llum a l'octubre, amb el trasllat i millora de l'Oficina de Desenvolupament Local i Ocupació a Benetússer” comentava l'Alcaldessa, Eva Sanz.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 31 Juliol 2017 13:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.