PP Benetússer: "L'alcaldessa manté el cementeri en penoses condicions"

Divendres, 04 Agost 2017 11:47 Escrit per  PP Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 380 vegades

Les males herbes han pres el cementeri de Benetússer, sumit en un estat de total abandó per part de l'equip de govern que presidix Eva Sanz. En els nínxols i làpides, així com en els mateixos embornals, són molt visibles els efectes de l'absència absoluta de manteniment general de jardineria, segons ha denunciat el Grup Popular de l'Ajuntament de Benetússer.

Segons la portaveu del grup municipal dels populars, Laura Chulià, "és lamentable comprovar fins a quin punt es permet l'abandó d'una instal·lació municipal que actualment no reunix les condicions mínimes d'higiene; si l'equip de govern pensa que és suficient amb una neteja general prèvia al Dia de Tots els Sants, està molt equivocat, i este és només un símptoma més de la incompetència amb què s'està treballant en la neteja del poble per part del govern local". Chulià ha exigit que s'apliquen mesures correctores "per dignitat de les instal·lacions municipals, i pel bé dels visitants del cementeri".

 

Informa Nou Horta. PP Benetússer

 

Modificat el Divendres, 04 Agost 2017 11:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.