L'Ajuntament de Benetússer activa el primer Pla d'Igualtat Municipal amb la formació del seu personal

Divendres, 08 Setembre 2017 15:48 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 91 vegades

El personal de l'Ajuntament de Benetússer ha començat a formar-se en matèria d'igualtat segons el que es disposa en el Pla Municipal d'Igualtat municipal aprovat en el ple del passat mes de març.

L'objectiu fonamental d'este pla, és aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes a Benetússer, començant per l'Ajuntament, i així preparar el terreny per a la següent fase, en la qual es pretén acostar a la ciutadania la igualtat, combatent la reproducció de desigualtats en qualsevol dels àmbits en què es manifeste, i especialment en la convicció d'aconseguir una societat lliure de violència de gènere.

Esta setmana han assistit a les jornades de formació una trentena de persones, a més de l'alcaldessa, Eva Sanz Porter i la regidora d'Igualtat, Ana Martín Valero, ambdues responsables del procés d'implementació que acaba d'iniciar-se. La regidora d'Igualtat ha sol·licitat al personal de l'Ajuntament, tota la participació i la cooperació possible perquè el procés d'implementació que acaba d'iniciar-se, culmine en el canvi social que demanda la ciutadania.

El Pla d'Igualtat de Benetússer, que té una vigència de quatre anys, es dividix en vuit eixos d'actuació (Recursos Humans, Conciliació, Salut Laboral, Assetjament Sexual, Comunicació, Béns i Serveis, Transversalitat i Violència de Gènere) amb un total de 53 accions. Una de les accions contempla la necessitat de realitzar les jornades de sensibilització a tota la plantillaque han començat el dijous 7 de setembre, i que es van a impartir al llarg de tot el mes.

Este pla ha sigut elaborat íntegrament, per una Comissió d'Igualtat conformada per tots els sindicats de l'Ajuntament, personal i regidors.

L'empresa encarregada de dinamitzar els tallers ha sigut Equality Momentum, consultora especialitzada en polítiques públiques d'igualtat, amb una llarga trajectòria en el sector. 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 08 Setembre 2017 15:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.