PP Benetússer: "Eva Sanz deixa en el xassís la inversió en cultura"

Dimecres, 13 Setembre 2017 09:25 Escrit per  PP Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 71 vegades

El Grup Municipal Popular de Benetússer denuncia que després de la recent i tardana aprovació dels pressupostos municipals per a l'any 2017, “la cultura a Benetússer comença a témer per la seua subsistència, ja que es retalla a la meitat la partida de manteniment del centre cultural, baixa un 55% la partida de “cultura al carrer”, s'aporten 6.000 € menys per al programa destinat a la “formació de nous públics” entre la joventut de Benetússer i es retalla en 7.500 € la partida d'activitats del centre cultural, sense oblidar una retallada addicional del 50% en la partida per a activitats de patrimoni.

Aquestes retallades s'inscriuen en un context al que se sumisca, en matèria educativa, “la preocupant falta d'informació i determinació respecte de la posició de Sr Marzá i el seu decret de "plurilingüisme”, segons la portaveu popular, Laura Chulià. A nivell municipal, prossegueix, “ens criden l'atenció les dràstiques baixades (60%) en les previsions de combustible per a les calderes dels col·legis i en la partida d'activitats educatives”. De la mateixa manera, la joventut veu minvada en un 40% la seua partida d'activitats per a la joventut. Potser es dega a la falta de programació del CIJ (Centre d'Informació Juvenil) l'activitat de la qual brilla per la seua absència en els últims mesos. 

 

Retallada d'un 25% en la partida del Centre Municipal per a majors

Si parlem de la partida del centre municipal de convivència, on s'arrepleguen les activitats i tallers per als nostres majors, la previsió pateix un detriment del 25% o el que és el mateix 15.000€ menys per a la gent gran de Benetússer. El mateix ocorre amb la tan renombrada oficina d'igualtat i dona, una competència que, encara que no és municipal, si que ha sigut sempre una de les prioritats per al consistori i que, enguany va a veure's retallada en un 62%. Una oficina de la qual seguim esperant l'assessorament jurídic a les víctimes de violència de gènere que en la passada legislatura si que existia.

 

Informa Nou Horta. PP Benetússer

Modificat el Dimecres, 13 Setembre 2017 09:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.