Benetússer presenta una nova campanya de comunicació per a promocionar el comerç local

Divendres, 13 abril 2018 12:37 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 194 vegades

L'alcaldessa de Benetússer Eva Sanz i la presidenta de la Associació de Comerciants Benetússer Beni García han presentat una nova proposta de comunicació del comerç de Benetússer que, amb el lema “Connexió Premium”, incideix en la relació especial que s'estableix entre el comerciant i el seu client a través de l'experiència, saber fer i coneixement del seu ofici.

La campanya, que ha desenvolupat la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) i que a partir d'avui podran descobrir els clients en els 32 comerços associats de la Benetússer, es presenta simultàniament en altres 25 localitats de la Comunitat Valenciana. L'especialització, l'atenció personalitzada, el consell expert i la cura per convertir cada compra en una experiència única són les claus que converteixen el vincle entre el comerç i els veïns de Benetússer en una connexió del més alt nivell de qualitat.

Per a fer-ho, l'associació se servirà de dotze divertits personatges que al llarg dels pròxims mesos acompanyaran als comerciants en la campanya i els ajudaran a explicar als seus clients què fa únic a cadascun dels oficis. Per exemple, Manuel, el carnisser, o La Dolça, pastissera de professió, posaran en valor el coneixement i treball artesà d'aquests comerços del sector de l'Alimentació, que fan dels seus productes els de millor qualitat. 

COVACO certificarà cada mes als comerços de Benetússer que reuneixen els requisits per a presumir d'una “Connexió Premium” amb un segell que certifica la seua experiència i que permetrà als clients identificar-los com a tendes que aposten pel servei al client i que contribueixen directament al benestar i creixement econòmic de la localitat. L'Associació,  al seu torn, lliurarà un certificat de “Connexió Premium” a aquelles institucions i agents de la localitat que col·laboren amb el comerç i que contribueixen al seu enfortiment. Precisament, un dels ens distingits amb aquest segell ha sigut l'Ajuntament de Benetússer, al que aquest matí la presidenta de l'associació li ha lliurat un diploma de “Connexió Premium” per “el seu suport i col·laboració amb el col·lectiu per a fer de la localitat una un poble més viu, actiu i sostenible”, ha destacat Beni Garcia.

Per la seua banda l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, ha agraït el gest de la Associació de Comerciants i ha reiterat el suport del consistori en la promoció del comerç local. “Enguany complim deu anys de Fira Associativa i Comercial, deu anys que mostren, amb aquesta i amb moltes altres accions, el compromís ferm i clar del consistori en la promoció d'un dels motors socials i econòmics més importants que tenim en el municipi”, ha explicat Sanz.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 12:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.