Benetússer estalviarà un 50% d'energia gràcies al canvi de la lluminària del pavelló esportiu

Divendres, 25 Mai 2018 14:07 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 155 vegades
Cambio luminaria pabellón Benetússer Cambio luminaria pabellón Benetússer

L'Ajuntament de Benetússer aconseguirà un estalvi energètic del 50% gràcies a la instal·lació d'una nova lluminària de leds en el pavelló esportiu municipal. Els nous focus oferiran més qualitat de llum a la instal·lació respecte a l'anterior sistema d'il·luminació. A més, l'estalvi també arribarà de la mà del manteniment posat que la vida útil dels nous focus és més del doble. 

La factura de la llum del pavelló esportiu municipal es reduirà en un 50% gràcies a la instal·lació de nous focus amb tecnologia led. El canvi s'ha produït com a conseqüència d'una subvenció de la Diputació de València. 

A més de l'estalvi en el consum, la previsió del consistori és la de reduir considerablement el cost del manteniment de les lluminàries gràcies a que la vida útil dels nous llums és de més del doble que les substituïdes. 

Els nous focus a més van a oferir una qualitat lumínica superior a la qual oferia l'anterior instal·lació. “La nova instal·lació ens va a oferir més i millor llum i a més anem a poder ser més eficients amb un consum que es va a reduir a la meitat. Des de la regidoria d'Esports estem revisant tots els consums i estudiem més propostes per a millorar l'eficiència energètica en les nostres instal·lacions”, explica Rafael del Riu, regidor d'Esports.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 25 Mai 2018 14:07

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.