Benetússer treballa ja en la confecció d'un nou pla de viabilitat per a reobrir la piscina

Dimecres, 06 Juny 2018 12:40 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 135 vegades

L'Ajuntament de Benetússer treballa en un pla de viabilitat que ha encarregat per a poder analitzar les opcions i estudiar la millor de cara a la reobertura del centre esportiu. El pla és un requisit indispensable per a tornar a engegar el servei de piscina. L'estudi encarregat “serà el més exhaustiu possible perquè des de l'equip de govern volem obrir el complex amb garanties i que no tornem a passar per la situació actual” afirma l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz. 

El procés per a la reobertura de la piscina de Benetússer segueix el seu curs. Després de la recuperació de les claus de les instal·lacions al setembre i la liquidació del contracte efectiva el passat mes de març, resolució de les al·legacions a principi de maig i el següent pas ha sigut l'encàrrec de l'elaboració d'un pla de viabilitat per al projecte. 

L'informe encarregat suposa un requisit legal necessari per a la volta a l'activitat de la piscina. No obstant açò, el treball encarregat pel consistori va molt més allà de l'exigència burocràtica. L'exhaustiu informe requerit cercarà donar-li una viabilitat real al projecte que evite que es torne a produir una situació com la viscuda en 2014. 

El resultat de l'informe, que s'espera tenir a la fi de juny, ajudarà al consistori a prendre decisions quant a la nova gestió de les instal·lacions. En primer lloc s'haurà de decidir si és el propi ajuntament el que assumeix totalment la gestió o aquesta se li encomana a alguna empresa. En el cas de prendre aquesta segona opció, les conclusions del pla han de servir per a l'elaboració dels plecs de contractació de la companyia que accedisca a la gestió. 

Per tant, difícilment es compleixen els terminis amb garanties perquè aquest estiu es puga gaudir de la piscina i per açò en paral·lel s'han iniciat els tràmits per a conveniar amb municipis adjacents l'ús d'altres instal·lacions properes.

L'alcaldessa va convocar la comissió informativa de la piscina en la qual es va informar als portaveus de tots els grups polítics de la situació per la qual travessa el procés per a la posada de nou en marxa de la piscina. “L'objectiu és donar passos ferms encara que ens coste més temps. Estem posant els fonaments d'un projecte que volem que estiga en marxa molts anys per açò cal pensar molt detingudament cadascuna de les decisions que es prenen”, explica l'alcaldessa Eva Sanz.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimecres, 06 Juny 2018 12:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.