El Grup Popular de Benetússer denuncia la falta de previsió de l'equip de govern en la seguretat dels parcs infantils

Dilluns, 11 Juny 2018 10:57 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 218 vegades

L'Ajuntament de Benetússer va aprovar per unanimitat, en el ple del passat 31 de maig, la moció presentada pel Grup Municipal Popular amb data 27 de març, en la qual instava a l'equip de govern a complir amb la normativa sobre seguretat de parcs infantils, àrees biosaludables i instal·lacions esportives, situats en espais públics. 

En vista del notori abandó i falta de manteniment en aquestes zones, utilitzades principalment pel públic infantil de Benetússer, el Grup Popular havia recordat a l'equip de govern la seua responsabilitat a l'hora de garantir la seguretat i el correcte manteniment dels parcs infantils i zones esportives, atès que segons la normativa estatal i europea, correspon al consistori salvaguardar la seguretat dels usuaris de les instal·lacions d'oci, durant tota la seua vida útil.

El Grup Municipal Popular agraeix el sentir unànime del vot de tota la Corporació a aquesta petició i celebra que es vagen a prendre mesures sobre aquest tema pel ben i la seguretat dels nostres més xicotets. No obstant açò, constata i lamenta la notòria falta de previsió sobre aquest tema per part de l'equip de govern, que es fa encara més palés en demanar que s'incloguera en la moció un punt per a proveir “de forma progressiva les partides pressupostàries adequades per a l'adaptació dels parcs infantils a les mesures previstes. Excepte els quals tinguen perillositat, que es retirarien immediatament". Aquesta petició demostra que els pressupostos municipals no incloïen la previsió de tals inspeccions conforme a llei, la qual cosa denunciem públicament.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 11 Juny 2018 10:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.