Benetússer aprofita l'estiu per a posar a punt els seus edificis públics amb una inversió de 45.000 euros

Divendres, 03 Agost 2018 11:19 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 239 vegades

L'Ajuntament de Benetússer ha realitzat una inversió de 45.000 euros per a reparar els desperfectes en edificis públics causats per les pluges dels últims hiverns. En concret s'ha actuat en el sostre de l'edifici de la Comissaria de Policia Local, en l'Escola d'Adults, en la cafeteria del CC El Vaig moldre, Centre Municipal de Convivència, en els vestuaris del Poliesportiu i en el Xalet de la Xapa.

En la majoria dels casos, les actuacions, dirigides pels tècnics municipals, s'han centrat en l'eliminació de filtracions que les fortes pluges dels últims hiverns han provocat en zones sensibles d'algun dels edificis públics. El cost de totes les operacions ha suposat una inversió de 45.000 euros que el consistori va sol·licitar en forma de subvenció tant de la Diputació de València com de la Generalitat de campanyes de compensació per les fortes pluges. 

“No hem deixat passar ni una sola subvenció a la qual puga optar el nostre municipi que ens ajude a mantenir i millorar les nostres instal·lacions. En aquest cas, pràcticament el 100% dels danys que ens van produir les pluges a l'hivern s'estan podent esmenar aquest estiu gràcies al suport de la Generalitat i la Diputació”, comenta l'alcaldessa de Benetússer Eva Sanz.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 03 Agost 2018 11:21

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.