Les obres d'ampliació del poliesportiu de Benetússer començaran al setembre

Dimarts, 28 Agost 2018 10:49 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 177 vegades

Les obres d'ampliació del poliesportiu municipal de Benetússer començaran el pròxim mes de setembre després que en les últimes setmanes s'haja tancat el procés de licitació de les obres. L'actuació tindrà un cost de 528.000 euros que es finançaran amb el pla Confiança de la Generalitat Valenciana que Benetússer tenia pendent d'ingressar des de 2009 i es prologaran per espai de sis mesos. 

L'ampliació es materialitzarà en la construcció de quatre pistes de padel, una nova pista de futbol-sala, una altra de bàsquet i dos més que podran utilitzar-se per a diferents esports com a bàsquet o tennis. A més, s'ha projectat una nova zona infantil per als més xicotets i dues pistes de petanca. La nova zona esportiva, que complementarà a les instal·lacions que ja disposa el poliesportiu, se situarà en els terrenys situats entre el poliesportiu i el carrer de l’Esport, carrer on quedarà instal·lada la nova entrada principal. 

L'ampliació, prevista en el pla Confiança de 2009, s'ha demorat per qüestions burocràtiques relacionades amb les expropiacions de terrè necessàries per a la construcció de les noves instal·lacions. D'aquesta forma, i amb quasi deu anys de retard, el projecte començarà a ser una realitat a partir del mes de setembre. 

“Després de quasi 10 anys amb aquest projecte pendent en la Conselleria, ara per fi ampliarem i consolidarem la zona perquè els nostres esportistes tinguen millors instal·lacions, en horaris més amplis i on practiquen les seues disciplines amb la qualitat que mereixen”, ha explicat l'alcaldessa de Benetússer Eva Sanz.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 28 Agost 2018 10:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.