Benetússer inverteix més de 42.000 euros en el manteniment dels centres escolars durant el passat estiu

Dimarts, 11 Setembre 2018 09:45 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 214 vegades

L'Ajuntament de Benetússer ha invertit 42.462 euros per a diferents reformes en els centres educatius públics aquest estiu com a substitució de paviments, lampisteria, instal·lació de sanejaments. Les obres s'han dut a terme aprofitant els mesos de juliol i agost en els quals no hi ha activitat escolar. A pesar que en breu s'iniciaran els treballs de millores integrals gràcies al programa Edificant de la Conselleria d'Educació, el consistori va decidir escometre les actuacions de manteniment amb la finalitat de que els escolars pogueren començar el curs amb els seus centres en les millors condicions. 

S'ha actuat en els tres centres públics del municipi. A més de substitució de paviments o instal·lació de sanejaments s'han abordat altres labors de manteniment com a xicotets arranjaments, jardineria, poda, desinsección, reparació de persianes o panys entre altres actuacions. “En el mes de maig l'Ajuntament va augmentar la partida econòmica de manteniment i reparació de locals d'ensenyament, ja que els col·legis i el benestar de les nostres xiquetes i xiquets és el més important per a aquest equip de govern”, explica la regidora d'Educació Ana Martín. 

En les pròximes setmanes es licitaran els contractes perquè comencen les obres de millora dels centres educatius de Benetússer gràcies al programa Edificant. La regidoria d'Educació ha instal·lat dos grans panells informatius perquè els pares en portar als seus fills al col·legi puguen informar-se de la inversió total que es va a realitzar en cada centre i les actuacions concretes que es van a realitzar. Els projectes ja aprovats suposaran una inversió de cinc milions d'euros en el CEIP Blasco Ibáñez i de tres per al Vicent Ricart. El consistori es manté també a l'espera que en breu la Conselleria puga donar llum verda al projecte del CEIP Cristóbal Colón. 

 

Volta al col·le a Benetússer 

Els centres escolars de Benetússer han obert aquest matí de nou les portes per a rebre a les alumnes i alumnes que comencen un nou curs. En total són 2.678 estudiants els que s'han incorporat a les classes dels quals 1.537 pertanyen als cicles d'Infantil i Primària, 807 a Secundària i 334 a Batxiller.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 11 Setembre 2018 09:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.