Benesermu assumeix la neteja d'edificis municipals i jardineria de Benetússer

Dilluns, 01 Octubre 2018 09:50 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 139 vegades

L'1 d'octubre l'empresa municipal de serveis BENSERMU incorporarà a la seua plantilla onze nous empleats i empleades per a assumir la neteja d'edificis públics i tasques de jardineria.

Aquesta mesura suposarà un impuls quantitatiu i qualitatiu en els serveis de neteja i de jardineria en el municipi, mitjançant la contractació de personal i també amb l'adquisició de diferents vehicles elèctrics per a l'empresa, apostant així per les energies netes. 

L'Ajuntament genera d'aquesta forma nous ocupacions; d'una banda ha assumit al personal que fins ara estava netejant els edificis públics amb una empresa privada, un total de 8 persones, sense que haja existit cap acomiadament o situació traumàtica per a aquestes empleades i d'altra banda s'ha engegat la selecció de personal qualificat en jardineria per a la contractació de tres persones que portaran avance aquesta comesa, la qual cosa redundarà en unes cures més exhaustives i regulars dels espais verds, utilitzant productes ecològics. En paral·lel s'està treballant ja en una nova borsa d'ocupació, que es publicitará en breu, per a poder tenir personal de neteja d'edificis i cobrir baixes i substitucions.

L'empresa municipal va ser creada amb l'objectiu de realitzar un millor control sobre els serveis públics essencials i aprofundir en la qualitat de la neteja viària, la d'edificis i la jardineria, aquest 1 d'Octubre engegarà aquest nou pas en el seu desenvolupament.

L'alcaldessa de Benetússer i presidenta de l'empresa municipal BENESERMU, Eva Sanz, explica que l'ampliació de BENESERMU amb aquestes noves contractes va a suposar un 13% d'estalvi enfront del que es venia dedicant als serveis de neteja viària, neteja d'edificis i jardineria” però incideix que “l'objectiu municipal no és estalviar diners sinó reinvertirlo en una major qualitat del servei que prestem, dotant de mitjans i de personal suficient l'atenció de les vies públiques”.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 01 Octubre 2018 09:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.