PP Benetússer lamenta falta d'atenció i assessorament a consumidors

Dimarts, 16 abril 2019 12:29 Escrit per  PP Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 80 vegades

Durant la passada legislatura, l'anterior equip de govern va impulsar un conveni amb l'Ajuntament de Catarroja per a compartir l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC). Aquest acord, que també gaudien els veïns de Massanassa, venia avalat per la necessitat existent entre la ciutadania de Benetússer, que mancava de recursos propis abans situacions de vulneració dels seus drets com a consumidors i havien d'acudir de forma privada a oficines situades a València.

 

Així mateix, es va triar la localitat limítrofa de Catarroja per les bones comunicacions existents entre les dues poblacions, i la seua àmplia experiència en aquest servei públic i gratuït als veïns durant quasi tres dècades. 

 

“Des del Partit Popular de Benetússer lamentem que, el tripartit haja optat per abandonar a la ciutadania durant els últims dos anys, prescindint d'aquest servei, el qual durant 2016 va atendre un total de quasi 200 consultes. Entre els seus serveis també s'oferia la tramitació de les pertinents reclamacions, que només en 2016 es van resoldre en un 70% a través de la mediació amb les pròpies empreses demandades pels usuaris.” Afirma el seu portaveu Laura Chulià, qui va impulsar durant la passada legislatura aquest servei públic i gratuït per als seus veïns. ““Després de preguntar en diverses ocasions a l'equip de govern i davant la falta de resposta clara, ens vam posar en contacte directament amb els tècnics municipals, que ens van confirmar la falta d'aquest servei que existeix en l'actualitat”.

 

Segons els dades que consten en el propi informe anual de l'OMIC de Catarroja sobre les reclamacions ateses al veïnatge de Benetússer, el 80% de les mateixes es concentraven en demandes a empreses subministradores de telefonia, electricitat, gas, bancs i financeres i asseguradores.  

 

 

Informa Nou Horta. PP Benetússer

 

Modificat el Dimarts, 16 abril 2019 12:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.