La Universitat dels Majors de Florida Universitària obri el seu termini d'inscripció per al curs 2017/2018

Dilluns, 05 Juny 2017 16:47 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 204 vegades
Universitat dels Majors Universitat dels Majors

L'aprenentatge al llarg de la vida o el goig d'aprendre són conceptes de l'educació que en els últims anys s'ha estés amb força. Les universitats del segle XXI s'han convertit en plataformes privilegiades per a la formació durant tota la vida i són els principals instruments per a la transmissió de l'experiència cultural i científica acumulada per una societat moderna i avançada.

Atenent les noves tendències i necessitats d'aquest nou alumnat, Florida Universitària va fundar fa 18 anys la Universitat dels Majors. Des de aquell moment, cada any passen per les seues aules més de 150 estudiants, una xifra que suposa que ja s'han format en el seu campus prop de 3.000 persones.

La Universitat dels Majors ja ha obert el període d'inscripció per al curs 2017-2018 fins al pròxim 15 de setembre. Aquesta formació està destinada a persones majors de 50 anys. El seu programa es compon de quatre cursos acadèmics. Cadascun té una durada de 180 hores. El pla d'estudis permet cursar els quatre anys, o bé realitzar cursos per separat.

Durant el curs, les classes s'imparteixen cada dilluns i dimecres de 16 a 19 hores, en el campus de Florida Universitària en la localitat de Catarroja i el cost per a l'alumnat és de 375 euros.

La Universitat dels Majors també ofereix cursos de postgrau al seu alumnat. En aquest cas, els cursos tenen una duració de 180 hores i es divideixen en sis mòduls d'aprofundiment en diferents matèries.

Els postgraus estan dirigits a titulats de la Universitat dels Majors o de qualsevol altre programa de les diferents universitats de majors. També s'imparteixen els dilluns i dimecres de 16 a 19 hores i el cost per a l'alumnat és de 375 €.

Amb el seu programa, la Universitat dels Majors de Florida Universitària ajuda a satisfer la necessitat formativa de totes aquelles persones amb inquietuds per aprendre i aprofundir en tots els àmbits del coneixement com a literatura, art, història; ciències socials o ciència.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.