L'Escola de Capatassos de Catarroja celebra els seus 60 anys amb una mostra fotogràfica

Dimarts, 06 Juny 2017 17:38 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 165 vegades

Els alumnes de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, dependent de la Diputació de València, han deixat a un costat les eines de treball per a prendre les càmeres de fotografia. Amb motiu del seu aniversari, el nou equip directiu ha organitzat un concurs de fotografia centrat en la vida en el camp, el medi ambient i els 60 anys d'història del centre.

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha format part del jurat compost, entre altres, pel director de l'escola, Vital García-Espanya, professors i portaveus de l'AMPA. “Els estudiants han posat en valor l'escola i la seua gran labor en el món agrari i forestal valencià”, ha destacat Berenguer.

“Hi ha hagut molta implicació per part dels alumnes i la majoria són obres de gran qualitat, per la qual cosa el jurat ho ha tingut difícil per a decidir els tres guanyadors”, ha confessat el cap d'estudis de l'escola, Francesc Herrero. Les fotografies presentades mostren detalls de plantes autòctones de la regió, paisatges de l'Albufera de València i professionals que il·lustren les titulacions ensenyades en l'Escola de Capatassos: medi ambient, forestals i agroecologia, entre altres.

S'han presentat un total de 65 fotografies i els guanyadors es faran públic durant la celebració de final de curs, el pròxim dijous 22 de juny. “Ha sigut molt difícil escollir solament a tres finalistes, i per unanimitat ens quedem amb l'esforç dels alumnes en reconèixer els ensenyaments de l'Escola de Capatassos”, ha manifestat la diputada de Benestar Social.

 

Una furgoneta per als viatges formatius

Durant l'acte, portaveus de l'escola han fet oficial l'adquisició d'un nou vehicle de 9 places finançat per la Corporació provincial. “És una peça important per a implicar a l'alumnat, a més de les classes lectives, amb les visites formatives que realitzem cada any a Andalusia, Canàries o els tallers d'agroecologia organitzats a Castelló”, ha manifestat el cap d'estudis del centre.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dimarts, 06 Juny 2017 17:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.