XVII Trofeu Ciutat de Catarroja de ciclisme amb rècord de participants s'imposa José Luis Ruiz

Dilluns, 10 Juliol 2017 11:45 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 896 vegades

El ciclista José Luis Ruiz es va imposar el dissabte 8 de juliol en el XVII Trofeu Ciutat de Catarroja per davant de més d'un centenar de corredors -xifra rècord- que va participar en aquesta rapidíssima prova d'uns 61 quilòmetres de distància que els ciclistes van completar en poc menys de 90 minuts davant la presència de desenes d'espectadors. La prova es va celebrar pels amplis carrers del polígon industrial de Catarroja (38 voltes a un circuit d'1,6 km), la qual cosa va permetre veure una ràpida carrera.

A les 18 hores es va donar el tret d'eixida a aquest clàssic del ciclisme en la província organitzat pel Club Ciclista de Catarroja amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat i el patrocini de Caixa Popular, Flower Cycling Wear, Granja Rinya, Adec Sistemes, Terra Dolça, Coherma i Kako Navarro. Una hora i 26 minuts després, Ruiz creuava la línia de meta en solitari, encara que a escassos segons va entrar Eric Valent qui va protagonitzar la primera escapada de la prova en la primera meitat de la carrera. De fet, va creuar amb bastant avantatge la primera meta volant situada en la volta 13.

Després de neutralitzar l'escamot a Valent i a quants es van aventurar a intentar una escapada, van arribar les últimes voltes de les 38 en què consistia la carrera i dos grups d'amb prou faenes una desena de corredors cadascun van aconseguir marcar distància amb el gruix de l'escamot.

En l'últim pas per la línia d'eixida encara no hi havia res decidit i va anar en aqueixa última volta quan Ruiz va tirar mà de la seua experiència i va arrapar els metres suficients als seus perseguidors per a creuar la línia de meta en solitari i pujar-se pel cap alt del podi en aquest desé setena edició del Trofeu Ciutat de Catarroja en la classificació general. Al costat d'ell, Eric Valent i Jaime Esteban. Valent va ser el primer de la categoria elit a creuar la línia de meta mentre que Ruiz i Esteban van ser primer i segon de Master 30.

En la resta de categories, els primers llocs van ser per a Rubén Conca, en Master 40; Antonio Ruiz, en Master 50; José Mesquita, en Master 60, i Miquel López, en categoria Junior. Miguel Ángel Borja va ser el primer corredor local a creuar la meta. En la classificació per equips es va imposar Juan Giner-Engobe-Oftalvi per davant de Pool-Technology-Rodríguez i Granja Rinya-Flower, segon i tercer millor equip, respectivament.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dilluns, 10 Juliol 2017 11:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.