L’Ajuntament de Catarroja substitueix l’enllumenat del cementeri municipal

Dilluns, 02 Octubre 2017 13:56 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 154 vegades

L’enllumenat del cementeri municipal de Catarroja està sent reformat, ja que la instal·lació anterior havia quedat obsoleta. L’Ajuntament, mitjançant l’Empresa Pública de Serveis de Catarroja (ESERCA), va adjudicar el mes d’agost les obres a l’empresa Zoelec Montajes Eléctricos S.L. per un import total de 23.543 euros.

La intervenció, que ja està en marxa, substituirà l’enllumenat i els quadres elèctrics del cementeri per garantir la seguretat i l’eficiència energètica. Concretament, les obres consistiran en la modificació de la instal·lació de llum dels carrers del cementeri. El cablejat i la instal·lació eren molt antics i no es trobaven en bones condicions.

L’objectiu de les obres és que l’enllumenat estiga completament operatiu abans de l’1 de novembre, dia de Tot Sants i moment en què el cementeri té més afluència de gent.

D’altra banda, atenent també a les demandes dels usuaris del cementeri municipal, s’ha instal·lat una font d’aigua potable i s’ha procedit a renovar els bol·lards dels accessos.

 

Reparació de la teulada

Així mateix, l’Empresa Pública de Serveis de Catarroja (ESERCA) també ha estat treballant recentment en la teulada de l’edifici, que havia patit alguns desperfectes. Concretament, s’ha fet una intervenció per reparar les goteres que s’havien produït i evitar els despreniments. Amb estes reformes, s’han solucionat els problemes que tenia el Cementeri Municipal de Catarroja.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

 

 

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.