L’Escola de Pàsqua de Catarroja supera les inscripcions dels últims anys

Dijous, 05 abril 2018 13:06 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 300 vegades

Aquest dimarts 3 d'abril va començar l'Escola de Pasqua de l'Ajuntament de Catarroja que enguany té lloc al CEIP Vil·la Romana, i que conclourà aquest divendres dia 6 d'abril amb activitats musicals i portes obertes per a tota la família.

Enguany i per primera vegada, l'alumnat està format per més de 130 participants d'infantil i primària, dades de participació que augmenten front als 117 de l'any 2016 o els 104 de l'any 2017. 

Per a la regidora d'Infància, Dolors Gimeno, “aquestes dades reflexen la qualitat de les escoles de vacances que promou l'Ajuntament de Catarroja i el canvi de model impulsat des de 2017 cap a activitats que fomenten el respecte pels altres i pel propi entorn, alhora que els xiquets i xiquetes es diverteixen en el seu temps de vacances”.

Des de 2017 les escoles de vacances municipals s'emmarquen en el Projecte de Ciutat Educadora que el consistori porta en marxa per transmetre valors de respecte, solidaritat, llibertat, protecció del medi ambient, diversitat i diàleg, entre altres.  

 

Principis de la Ciutat Educadora

L'alumnat realitzarà activitats per fomentar les relacions socials i l'expressió corporal, alhora que es potencia l'estima pel medi ambient amb tallers de reciclatge i respecte per l'entorn. Comptaran també amb una sessió de foment de la lectura i coneixement dels llibres i contes, per acaba divendres amb activitats col·laboratives més lúdiques i un final de festa on podran participar els familiars que ho desitgen amb jocs musicals per a tots.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.