Catarroja posa en marxa el programa T’ajude per a persones majors

Dijous, 05 Juliol 2018 13:21 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 234 vegades

Des del passat mes de maig, la Regidoria de Persones Majors, ha posat en marxa el Programa t'Ajude, un programa temporal que ha començat a desenvolupar actuacions a l'àmbit comunitari i que està dirigit a l'atenció psicosocial de les persones majors, especialment dels barris Barraques, Mercat i Raval-Pilar.

La creació del programa es deu al gran augment de l'envelliment de la població detectat en estos barris. Per esta raó s'ha elaborat una estratègia que recull el punt de vista assistencial i la promoció de l'envelliment actiu.

Els objectius platejats són estudiar les necessitats de les persones majors per a elaborar una estratègia d'actuació municipal, garantir l'atenció i l'ús dels recursos socials i promoure l'envelliment actiu i la qualitat de vida.

L'horari d'atenció de la treballadora social, ubicada al Centre de Majors 'Espai Barraques' és, de matí, de dilluns a dijous de 10 a 13 hores i de vesprada, de dilluns a dimecres de 16 a 18 hores.

 

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.