L'Ajuntament de Catarroja impulsa el seu Segon Fòrum d'OCUPACIÓ per a posar en contacte a empreses i candidats

Dijous, 11 Octubre 2018 13:19 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 238 vegades

L'Ajuntament de Catarroja, després de l'èxit de l'edició anterior, en la qual un 30% de les persones entrevistades van aconseguir una ocupació, organitza el pròxim 17 d'octubre l'II Fòrum d'Ocupació de la localitat, que posarà en contacte a empreses que ofereixen llocs de treball amb candidats que cerquen una oportunitat laboral.

A través d'aquesta jornada s'impartiran pràctics per a la cerca d'ocupació i s'oferirà assessorament per a la millora de la empleabilitat a través de stands d'informació per a ajudar a aconseguir aquest objectiu. A més, les empreses col·laboradores, que oferiran més de 50 llocs de treball, realitzaran entrevistes als candidats que s'hagen inscrit prèviament.

Les polítiques actives d'inserció laboral són una prioritat per a la Regidoria d'Impuls Econòmic, per açò, emmarcat en la Setmana de l'Economia Local, Catarroja impulsa la seua segona edició d'aquestes jornades ja que: "l'ocupació és un dels pilars fonamentals d'iniciatives com la Setmana de la Economia Local, exposa Lorena Silvent, Regidora d'Impuls Econòmic i Primera Tinent Alcaldessa. 

Silvent aposta per "potenciar el teixit empresarial local i formar i assessorar a les persones treballadora, tant si estan disposades a emprendre un projecte personal, com si cerquen un lloc de treball". Per açò, la regidora impulsa aquesta classe d'actes, amb l'objectiu de "posar en contacte empreses i treballadors incentivant l'accés al mercat laboral".

Aquesta activitat està dirigida a totes les persones de localitat que es troben en cerca activa d'ocupació, de millora de la seua situació laboral, o a les quals desitgen emprendre el seu propi projecte emprenedor. Les persones que s'inscriguen en aquest II Fòrum d'Ocupació tindran ocasió de participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses de la zona, com a PRODUCTES VETLAR-TE, FERMAX, DECATHLON, LEROY MERLIN, TCUIDEM, entre moltes altres, així com d'assistir a xarrades i conferències sobre tècniques per a millorar la seua empleabilitat i la cerca activa d'ocupació, impartits per reconeguts experts en la matèria. 

Inscripcions a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Catarroja i en www.catarrojaocupacio.es. El termini per a inscriure's a les ofertes d'ocupació finalitza el pròxim 13 d'octubre.

II Fòrum d'Ocupació de CATARROJA: dimecres, 17 d'octubre, en el TAC de Catarroja de 9:00 a 13:30 hores.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

 

Modificat el Dijous, 11 Octubre 2018 13:23

1 comentari

 • Enlace al Comentario Randy Dissabte, 20 Octubre 2018 15:23 publicat per Randy

  Hi,

  My name is Randy and I was looking at a few different sites online and came across your site nouhorta.eu. I must say - your website is very impressive. I found your website on the first page of the Search Engine.

  Have you noticed that 70 percent of visitors who leave your website will never return? In most cases, this means that 95 percent to 98 percent of your marketing efforts are going to waste, not to mention that you are losing more money in customer acquisition costs than you need to.

  As a business person, the time and money you put into your marketing efforts is extremely valuable. So why let it go to waste? Our users have seen staggering improvements in conversions with insane growths of 150 percent going upwards of 785 percent. Are you ready to unlock the highest conversion revenue from each of your website visitors?

  TalkWithLead is a widget which captures a website visitor’s Name, Email address and Phone Number and then calls you immediately, so that you can talk to the Lead exactly when they are live on your website — while they're hot! Best feature of all, we offer FREE International Long Distance Calling!

  Try the TalkWithLead Live Demo now to see exactly how it works. Visit: https://www.talkwithlead.com/Contents/LiveDemo.aspx

  When targeting leads, speed is essential - there is a 100x decrease in Leads when a Lead is contacted within 30 minutes vs being contacted within 5 minutes.

  If you would like to talk to me about this service, please give me a call. We do offer a 14 days free trial.

  Thanks and Best Regards,
  Randy

  Reportar

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.