PSOE-Catarroja: “El Consell de Ximo Puig invertirà més d'1.299.120 euros enguany a Catarroja en Igualtat i Polítiques Inclusives”

Dilluns, 25 Febrer 2019 10:37 Escrit per  PSPV-PSOE Catarroja Publicat en Catarroja-VAL Vist 81 vegades

La directora general del Institut Valencià de la Dona, María Such, ha participat el passat divendres en un acte al costat de la vicepresidenta i diputada socialista en les Corts Valencianes, Carmen Martínez, i la candidata socialista a l'Alcaldia de Catarroja, Lorena Silvent, on han explicat els Pressupostos de la Generalitat 2019 i han fet balanç dels tres anys i mig del Consell de Ximo Puig. María Such ha mostrat la seua satisfacció en explicar la inversió del Consell en el municipi en matèria d'Igualtat i Polítiques Inclusives: “El Consell de Ximo Puig invertirà més d'1.299.120 d'euros enguany a Catarroja en igualtat i polítiques inclusives”. Per a Such, aquestes xifres són “una mostra més del compromís del govern valencià en la lluita per a aconseguir la igualtat entre homes i dones”.

 

Així mateix, la directora general del Institut Valencià de la Dona, ha posat en valor la inversió del Consell de 168.000 euros per al Conveni de Finançament per a l'Educació de Persones Adultes perquè amb ella s'aconseguirà “una educació per a totes les persones, que és la millor eina per a lluitar contra la desigualtat”. En aqueixa mateixa línia també ha indicat que “el Consell destinarà 200.000 euros per a infraestructures i equipaments culturals en el municipi”.

 

 Per part seua, la vicepresidenta i diputada socialista en les Corts Valencianes, Carmen Martínez ha apuntat que “la inversió del Consell de Ximo Puig per a tota la comarca de L'Horta Sud ascendeix a 10,2 milions d'euros durant enguany”. Martínez, ha assenyalat també la inversió de la Generalitat en polítiques socials per a la comarca, “una inversió que ascendeix a 9 milions d'euros, la qual cosa suposa que cada dia es destinen quasi 28.000 euros a la comarca a polítiques de sanitat, educació, igualtat, ocupació o habitatge”.

 

La candidata socialista a l'Alcaldia de Catarrosa, Lorena Silvent, ha indicat que “l'atur ha disminuït en 768 persones a Catarroja durant aquesta legislatura, la qual cosa suposa un descens de la desocupació en un 25.67%”. Silvent ha indicat que aquestes dades “són un exemple més que les polítiques posades en marxa per Ximo Puig han creat un escenari d'estabilitat que ha portat bones conseqüències en matèria d'ocupació per a la Comunitat”. 

 

 

Informa Nou Horta.  PSPV-PSOE Catarroja

Modificat el Dilluns, 25 Febrer 2019 10:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.