Podem Massanassa: " Difamacions del regidor de Compromís Josep Nacher"

Dilluns, 05 Juny 2017 09:59 Escrit per  Podem Massanassa Publicat en Massanassa-VAL Vist 188 vegades

Lamentem el vergonyós espectacle que va realitzar el regidor de Compromís a Massanassa, Josep Nacher, cridant, copejant la taula i realitzant atacs personals i xantatges al nostre regidor Nelo Martínez. Nacher va respondre d'esta manera a les crítiques per part del nostre regidor Nelo Martínez, a la falta de solidaritat de Compromís i Esquerra Unida davant l'assetjament de l'ajuntament als treballadors d'UGT. Va ser una crítica política amb la qual es pot o no estar d'acord però que en cap cas justifica portar el debat al fang i al personal.

De manera textual Nacher va afirmar que "algú que no ha donat en la seua vida un pal a l'aigua, que un empresari fracassat no pot donar-me lliçons". "Que algú que no ha trepitjat una fàbrica no pot donar lliçons de defensa dels treballadors" i entre crits que "amb compte amb el que dius que tens moltes coses per a amagar". Uns improperis que no són nous, ja que ja els va escopir el regidor de Compromís en la comissió informativa de l'ajuntament.

És Lamentable que un partit progressista, valencianista i innovador com Compromís, compte amb un regidor com Josep Nacher a Massanassa, que a la seua falta d'educació cal afegir la seua política submisa amb el PP, votant el 60% de les vegades al costat del PP en l'anterior legislatura. Que es pot dir d'una persona que, davant el pacte de Compromís i Podem per concórrer junts a les passades eleccions autonòmiques, va declarar que calia manar als dirigents de Compromís a l'escorxador i que eren uns traïdors.

 

PARTICIPAQUE CIUTADANA?

Un ple una vegada més absent de públic i participació veïnal i és que quan governes d'esquena al poble i sense creure en la participació ciutadana aconseguixes el teu objectiu. Mentre en cada vegada més pobles del nostre al voltant són freqüents les assemblees i trobades d'alcaldes i regidors amb els seus veïns, són freqüents els pressupostos participatius en els quals els veïns decidixen on van els seus impostos i es desenvolupen eines digitals per donar veu al veí, Massanassa seguix congelada en el temps, allà al segle XX, sense gravar els plens com va prometre electoralment fa ja dos anys, amb una revista municipal en la qual l'oposició està vetada i solament servix per a mostrar les fotos de l'alcalde... Sí, el PP de Massanassa aconseguix el seu objectiu, veïns sense informació i sense llits en els quals participar per poder construir una democràcia més plena. Per això els plens són un avui espai mort i burocràtic.

 

L'ANTIDEMOCRÀTICA POLÍTICA LABORAL DEL PP A l'AJUNTAMENT

El partit socialista de Massanassa va presentar una moció per regular i millorar la política laboral de l'ajuntament. Malgrat que els greus problemes interns del consistori el debat va ser de sords, el PP i Compromís van votar en contra i Esquerra Unida es va abstenir, sense reconéixer cap d'estos partits els greus problemes laborals del consistori i les profundes solucions que necessiten. 

Per començar a molts veïns els sorprendrà que no existisca un conveni que com en tota gran empresa regule les hores extres, les gratificacions, la comunicació entre departaments, la política de riscos laborals, les funcions de cada treballador, la productivitat, promocions internes, etc. I com no existix tot es deixa a la negociació permanent entre el sindicat majoritari, CCOO, i l'equip de govern. La 'dedocracia' i les diferents vares de mesurar són la llei que regula moltes de les relacions laborals dins de l'ajuntament.

Per això hi ha persones que fitxen i unes altres no, per això hi ha treballadors que excedixen les 80 hores extres anuals i uns altres no fan cap, per això les promocions internes i les gratificacions no responen a criteris objectius sinó a decisions de l'equip de govern.

L'alcalde del PP Vicent Pastor, en definitiva, practica la política del pal i la pastanaga, permetent d'una banda un excés d'hores extres a l'ajuntament (60.000 euros de cost anual) i atorgant una sèrie de "plusos" excessius des del nostre punt de vista per a la profunda crisi actual. Reprimint i assetjant d'altra banda a tot treballador que s'organitze i dissentisca de la seua política: no pot ser casualitat que de 5 afiliats amb els quals explica UGT, un haja estat acomiadat (sentència provisional per acomiadament improcedent), dos hagen estat sancionats i a un altre se li va llevar una sanció preliminar.

 

PISCINA GRATIS... PER QUI HO NECESSITA

Presentem una moció al ple per regular amb criteri social el lliurament d'entrades gratuïtes per a la piscina municipal, ja que actualment es lliuren bons gratuïts de 30 dies als treballadors de l'ajuntament i als regidors del consistori.

Sí que es pot des del primer dia va rebutjar este privilegi, així com que ens subvencionaran la carrossa i els caramels de les festes de Sant Joan, i per això la nostra moció planteja que en cap cas es lliuren entrades gratuïtes als regidors i que es comptabilitzen quantes entrades gratuïtes es lliuren cada any (el mateix equip de govern diu que ho desconeix!) i que s'atorguen en primer lloc als veïns que hagen rebut ajudes socials per l'ajuntament i si sobren, als treballadors de l'ajuntament.

La nostra proposta solament va comptar amb els vots a favor del partit socialista i no va ser aprovada.   

 

Informa Nou Horta. Podemos Massanassa                            

Modificat el Dilluns, 05 Juny 2017 10:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.