CSI·F demana que es repare la climatització en el centre de salut de Massanassa

Dimarts, 25 Juliol 2017 14:43 Escrit per  CSIF Publicat en Massanassa-VAL Vist 105 vegades

El sindicat CSI·F demana a Conselleria de Sanitat que repare el sistema de climatització en el centre de salut de Massanassa. La central sindical vol que aplicació mesurades igual que en les dependències sanitàries de Silla i Catarroja, on, després de les contínues denúncies del sindicat, avui hi ha hagut desplegament de grua i operaris. CSI·F valora l'actuació, encara que creu que haguera alterat menys el treball i l'atenció als usuaris si haguera sigut a la vesprada. 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) explica que en el centre de salut de Massanassa la distribució de l'aire condicionat presenta nombroses deficiències, ja que en la major part de consultes o en el mostrador no funciona. També, en alguns habitacles ix aire excessivament fred o calent, sense possibilitat de regular-ho. Aquests problemes afecten diàriament als 20 professionals i al voltant de 300 usuaris del centre.

El sindicat assenyala que les fallades de refrigeració també abunden en el recinte sanitari de Catarroja, on la potència de l'aire resulta insuficient. Aquesta situació provoca que alguns metges porten ventiladors de les seues cases a les seues consultes, o que els quatre auxiliars compartisquen un ventilador en el mostrador d'atenció. També, que tant el personal com alguns dels al voltant de 900 usuaris diaris recórreguen a ventalls. Avui han acudit operaris de manteniment, encara que els treballadors no sigut informats sobre la seua comesa.

La central sindical valora que Conselleria, després de les denúncies públiques realitzades per CSI·F, haja decidit afrontar la reparació del sistema de refrigeració del centre de salut de Silla. Avui han desplegat grua i operaris. El sindicat manifesta la necessitat de la solució, encara que lamenta que “s'estiga desenvolupant l'actuació en horari de matí, amb el centre de salut en plena ebullició, en lloc de realitzar-se quan està tancat, amb el que no haguera pertorbat ni el treball ni l'atenció”. Pel centre de salut de Silla passen fins a mil usuaris diaris.

 

Informa Nou Horta. CSIF

Modificat el Dimarts, 25 Juliol 2017 14:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.