L'Ajuntament de Massanassa acorda la nova ajuda social “Targeta bebé Massanassa”

Dilluns, 31 Juliol 2017 09:19 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 704 vegades

L'Ajuntament de Massanassa ha acordat una nova ajuda social denominada “Targeta bebé Massanassa”. La seua finalitat és la de col·laborar a sufragar les despeses que genera el naixement o adopció d'un bebè i al mateix temps potenciar el comerç local.

Aquestes són les principals característiques:

1º.- Es concedirà ajuda en un pagament únic de 300 euros per naixement o adopció d'un menor fins a 10 anys. En el cas que els pares no reben cap prestació en el moment del naixement o adopció, s'incrementarà l'ajuda a 500 euros.

2º.- Almenys un dels pares haurà d'estar empadronat a Massanassa amb 1 any d'antelació.

3º.- El pagament únic es materialitzarà en una targeta-bebè que podrà ser utilitzada per a les compres en qualsevol comerç local dels adherits al programa.

4º.- Seran beneficiaris tots els pares dels bebès nascuts o adoptats l'any 2017.

5º.- Les sol·licituds podran presentar-se a partir del dia 1 de setembre de 2017 en el Registre General de l'Ajuntament de Massanassa.

En la fotografia, l’Alcalde Vicent Pastor i el Tinent d’Alcalde, Francisco Comes Monmeneu junt als directius de la Caixa Popular, entitat que gestionarà l’emissió de la targeta.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 31 Juliol 2017 09:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.