Cs Massanassa sol·licita la instal·lació d'un contenidor de residus sanitaris a l'entrada del Centre de Salut

Dijous, 26 Octubre 2017 09:28 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 65 vegades

El grup Ciudadanos Massanassa, per mitjà del seu regidor Jorge Román, ha proposat la col·locació d'un contenidor apropiat per a residus sanitaris en la rampa d'accés al Centre de Salut de la localitat, perquè així siga el propi Centre el que els puga tractar com ja fan amb la resta de residus que genera.

L'edil proposa que l'Ajuntament de Massanassa s'oferisca a adquirir aquest dipòsit i ho cedisca per al seu ús al Centre de Salut, "la intenció és que no es demore en el temps la instal·lació del contenidor" aclareix Román.

Aquesta proposta, relata el regidor de Cs, “l'hem formulat després d'haver parlat amb veïns de la població que ens han expressat la seua preocupació referent a açò”, subratlla l'edil.

I és que, tal com argumenta Román en l'escrit presentat, en la calle Doctor Gil López hi ha instal·lades papereres que habitualment són utilitzades per a dipositar, entre altres coses, els cotons usats per a cobrir la ferida generada per les agulles en les analítiques que es realitzen en el Centre de Salut.

“En ocasions aquests cotons contenen restes de sang i acaben en el sòl, bé perquè la gent els tira, per l'acció del vent o perquè quan desborden acaben fora de les papereres. És insalubre, i el resultat és que tant veïns de la zona com a empleats de l'empresa de neteja es veuen obligats a la seua recollida i manipulació, assumint amb açò un determinat risc de contagi o d'infecció”, conclou l'edil de Cs.

 

Informa Nou Horta. Cs Massanassa

Modificat el Dijous, 26 Octubre 2017 09:29

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.