Massanassa urbanitza la Plaça de la Constitució i el Carrer Major

Dimecres, 15 Novembre 2017 13:28 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 93 vegades

Avancen a bon ritme les obres d'urbanització de la Plaça de la Constitució i el Carrer Major de Massanassa, procediendose a realitzar els següents treballs:

  • Demolició del paviment actual, vorades i voreres, amb recuperació de llambordes i vorades de pedra.
  • Pavimentació de tota la zona amb llambordes de formigó de 8 cm d'espessor mitjançant la combinació de dos colors (similars als carrers adjacents).
  • Millora i ampliació del sistema de recollida d'aigües pluvials
  • Senyalització
  • Millora en l'encintat d'arbres existents
  • Col·locació de mobiliari urbà

 

La secció del carrer canviarà a una secció en “V”, on tot mantindrà un pendent transversal en direcció al centre de la calçada del 2 % aproximadament. Deixant el punt baix en el centre del vial, que és on es col·locaran els embornals sifónicos per a la recollida de les aigües de pluja. D'aquesta forma, també es facilita l'accés de minusvàlids en tota l'àrea intervinguda.

L'empresa adjudicatària és Pavasal S.A i es preveu que puga estar totalment acabada per a febrer del 2018.amb la finalitat de que la plaça de la constitució puga albergar com tots els anys la falla Poble de Massanassa i l'import d'adjudicació de les mateixes és de 137601 euros i aquesta finançada partcialmente amb el pla provincial d'Obres i Serveis . 

L'obra s'està realitzant en dues fases (carrer i plaça), per a minimitzar en la mesura que siga possible les molèsties al veïnat.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 15 Novembre 2017 14:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.