Demòcrates denuncia abocaments en el Barranc de Massanassa i Catarroja

Dilluns, 27 Novembre 2017 13:51 Escrit per  Demòcrates Valencians Publicat en Massanassa-VAL Vist 159 vegades

Demòcrates Valencians (DV) ha denunciat la presència d'abocaments constants, especialment de residus sòlids, en el llit del Barranc de Xiva al seu pas per Massanassa i Catarroja.

El partit valencianista demana a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que treballe per a evitar que les pluges que puguen vindre arrosseguen fems que acaben en l’Albufera i en el Mediterrani.

Segons la protesta de DV, es poden trobar en el barranc tota classe d'objectes, des de botelles i llandes, a carrets de supermercats o mobles.

El partit ha fet una crida als ajuntaments de la zona perquè reclamen a la Confederació Hidrogràfica un millor manteniment d'una zona que hauria de ser, per al partit, un espai verd i un refugi per a la flora i la fauna autòctona de l'Horta.

Des de Demòcrates Valencians s'ha apostat per dur a terme campanyes de conscienciació entre els veïns de la zona, iniciar una campanya de sancions als qui siguen descoberts realitzant abocaments i treballar, de la mà dels ajuntaments, en jornades educatives i de voluntariat en el llit del barranc. 

 

Informa Nou Horta. Demòcrates Valencians

Modificat el Dilluns, 27 Novembre 2017 13:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.