Zona de pic-nic al poliesportiu municipal de Massanassa

Dimecres, 10 Gener 2018 14:40 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 77 vegades

L'objectiu de la construcció d’una zona de Pic-Nic en el Poliesportiu Municipal és acondicionar un espai amb la finalitat que els veïns puguen realitzar menjars a l'aire lliure i disfrutar de la major zona arbolada i recreativa del poble.

El projecte comprèn els treballs següents: La construcció de tres casetes obertes amb quatre zones de foc independents cada una d’elles, proveïdes de bancada (revestida amb taulells), zona de foc (revestida amb rajola refractària) i aigüera.

Cada caseta està construïda amb mur de càrrega de bloc en forma de creu esquerdejat, amb solera de formigó ruletejat i coberta a quatre aigües amb teula a més d'un fumeral comú.

La disposició en creu aconsegueix quatre paellers amb diferents orientacions, permetent diferents opcions segons l'època de l'any. A l'hivern és molt agradable cuinar i menjar al sol mentre que a l'estiu se busca i s'agraeix la sombra.

Este conjunt de casetes estarà tancat ocupant una superfície de 2.400 m2 aproximadament i estarà equipat amb taules i cadires de fusta per a menjar a l'aire lliure.

L'obra l'està realitzant l'empresa Imbestén, Obras y Servicios S.L amb un cost total de 60.752.20 €.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.