Massanassa s'adhereix al Pla Edificant

Dilluns, 29 Gener 2018 13:41 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 147 vegades

L'Ajuntament de Massanassa reunit en sessió plenària i per unanimitat de tots els grups polítics va acordar sol·licitar la seua adhesió al pla Edificant .

El col·legi Luís Vives serà l'objecte principal de les millores a sol·licitar, ja que va ser construït l'any 1.974 i presenta nombroses deficiències ocasionades pel pas del temps.

El canvi de tota la fusteria exterior per a la millora de l'aïllament tèrmic i acústic és una de les obres a realitzar, així com l'eliminació de les barreres arquitectòniques amb la instal·lació de sistemes d'elevació per a persones amb mobilitat reduïda i la millora de la instal·lació elèctrica i el sistema de desguassos, així com la reforma de la cuina.

En un altre ordre de coses es planteja així mateix la construcció de noves aules donada la necessitat d'ampliar l'espai. Per part dels serveis urbanístics de l'ajuntament s'està redactant un informe que abaste totes les necessitats de la dotació escolar, amb vista a incloure-les en el pla Edificant de la Conselleria d'Educació.

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 29 Gener 2018 13:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.