Massanassa signa el conveni amb els comerciants locals per a la Targeta Bebé

Dimecres, 14 Febrer 2018 09:42 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 256 vegades

Els comerciants locals junt a l’alcalde, Vicent Pastor i el 1r. tinent d’alcalde, Francisco Comes Monmeneu, han firmat una nova edició de la Targeta Bebè.

Esta targeta és una ajuda municipal de l'Ajuntament de Massanassa que forma part de la línia de subvencions denominada “Benvinguts a Massanassa”. La Targeta Bebè és una targeta moneder, amb la que es col.labora en els gastos que genera el naiximent o adopció d'un/a menor, i al mateix temps potencia el comerç local. Es pot utilitzar directament en el moment del pagament en qualsevol dels comerços adherits al programa en Massanassa. Podran adquirir-se productes destinats a satisfer les primeres necessitats del/la nounat/a o altres necessitats familiars.

L'ajuda consisteix en un pagament únic per naiximent o adopció de menor de fins a 10 anys. La quantia individual de les ajudes serà de 300.- € per cada fill nascut o adoptat. Si els dos progenitors o adoptants es troben en situació de desocupació i no reben prestació de cap tipus, l’ajuda és de 500.- €.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.