Sí Es Pot de Massanassa demana millores en la zona verda de la Calle Colón del municipi

Divendres, 11 Mai 2018 11:13 Escrit per  Sí Es Pot Massanassa Publicat en Massanassa-VAL Vist 145 vegades

Sí Es Pot ha registrat una moció per a millorar i regenerar la zona verda de la Calle Colón de Massanassa, l'única zona d'esplai del Barri de l’Orà. Segons denuncia el partit actualment la zona acumula desperfectes fruit de la deixadesa i desídia en el manteniment durant diversos anys per part del govern local de PP i Ciutadans.

El regidor i portaveu del partit, Nelo Martínez, assegura que “és necessària la repavimientació de la vorera, la restitució de vorades desaparegudes que suposen un perill, la plantació d'arbres en els escocells buits, la restauració i neteja dels contenidors de reciclatge i la millora de les marques vials així com la instal·lació de papereres”.

Aquesta zona, situada en paral·lel al Barranco, és molt utilitzada pels veïns del barri. No obstant açò, segons denuncia el partit, no compleix amb les mínimes condicions d'accessibilitat, neteja ni d'ús.

Sí Es Pot sotmetrà totes aquestes qüestions a debat del Ple seguint la seua línia de regeneració d'espais degradats de Massanassa com ja va fer amb el mural pintat en el Carrer Braç del Mitjà o el del Carrer Germanías i Gregori Mayans.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 11 Mai 2018 11:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.