Sí Se Puede portarà al Ple un projecte per a regenerar la pinada del Divendres de Massanassa

Dilluns, 28 Mai 2018 14:08 Escrit per  Sí Se Puede Massanassa Publicat en Massanassa-VAL Vist 151 vegades

Sí Es Pot Massanassa portarà al pròxim ple de l'Ajuntament un ambiciós projecte per a regenerar i posar en valor la pinada que voreja el barri del Divendres de la localitat.

La intervenció que el partit planteja ha sigut possible gràcies al treball i disseny de professors de belles arts, alguns d'ells de la Facultat, així com d'estudiants i voluntaris i el Col·lectiu d'Artistes de Massanassa i +Art.

Entre les intervencions que planteja Sí Es Pot, que rondarien els 10.000 euros, es troben la realització de murals verticals i el pintat d'elements decoratius sobre el sòl del carril bici existent, instal·lació d'algunes obres d'art de fusta natural, bancs fets amb grans llapis de colors o una gegantesca tela d'aranya entre les palmeres del parc que hi ha en la pinada.

El regidor de Si Es Pot, Nelo Martínez, ha assegurat que “la pinada del Divendres necessita una urgent actuació per a evitar la seua degradació i fer que els veïns la senten com a seua i puguen dsifrutarla al màxim”. Així mateix, el regidor ha destacat que “el projecte compta amb el vistiplau de diversos informes tècnics, té un cost perfectament assumible i donaria un plus d'originalitat i qualitat de vida a tots els veïns i veïnes de Massanassa”.

En aquest sentit, el partit ha destacat que la pinada és l'única zona verda real amb la qual explica el poble de Massanassa i actualment es troba infrautilizada i, moltes vegades, descurada. Segons ha denunciat Sí Es Pot en diverses ocasions, es poden arribar a explicar centenars de femta de gossos en tan sols uns pocs metres.

“Volem retornar aquest espai a la ciutadania amb un projecte original, barat i que situaria a Massanassa al capdavant dels municipis de la comarca quant a art urbà. Els nostres conciutadans mereixen tenir espais públics de qualitat per a guanyar en qualitat de vida i harmonia visual”, ha matisat el portaveu del partit, Nelo Martínez.

Finalment, des del partit s'ha animat a tots els veïns i veïnes a acudir al Ple que tindrà lloc dijous que ve a les 20h en l'Ajuntament, per a poder participar i escoltar el debat.

 

Informa Nou Horta. Sí Se Puede Massanassa

Modificat el Dilluns, 28 Mai 2018 14:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.