Massanassa inverteix 2 milions de superàvit

Dimarts, 05 Juny 2018 11:47 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 137 vegades

La bona gestió econòmica ha permès un romanent positiu de tresoreria de dos milions d'euros que s'invertiran en prestacions socials i obres de millora.

L'Ajuntament de Massana ha aprovat en l'última sessió plenària una modificació de crèdit per a incrementar diferents partides del pressupost amb un romanent de tresoreria de dos milions d'euros. El regidor d'Hisenda i primer tinent d'Alcalde, Francisco Menges Monmeneu, ja va anunciar en l'aprovació del document comptable l'any passat que aquesta modificació es realitzaria en constatar el romanent i tornar a complir la directriu del Ministeri d'estabilitat pressupostària.

Aquests dos milions s'incorporen a partides existents, com el crèdit suplement de 100.000 euros per a prestacions socials; 200.000 per a l'ampliació de la Borsa social de l'Ajuntament per a contractacions de persones en situació de risc per a serveis municipals; o l'increment de l'1,93% del funcionariat.

Respecte al capítol d'inversions es destinaran 22.000 euros més a la partida d'obres de la Semiapeatonalización dels vials annexos al col·legi públic Ausiàs March i Lluís Vives amb l'objectiu d'augmentar la seguretat. 155.000 euros addicionals per a la repavimentación de diversos carrers del centre urbà i polígon industrial; i 125.000 euros a la il·luminació del camp de futbol amb tecnologia ledd. Per a equipaments rurals es destinaren 35.000 euros; 65.000 per a la redacció de nous projectes i 280.000 euros per a la creació d'un parc aventura en el Poliesportiu.

El regidor d'Hisenda i primer Tinent d'Alcalde, Francisco Menges Monmeneu, ha explicat que “en tractar-se d'un romanent de tresoreria, aquestes inversions no requereixen de crèdits bancaris i per açò s'han pogut establir noves partides amb càrrec al romanent de tresoreria en el qual s'inclouen més inversions”. Entre elles en el poliesportiu, un nou dipòsit de vehiculos municipal en el polígon industrial i la primera fase del projecte d'ampliació de l'Ajuntament amb 250.000 euros.

L'alcalde de Massanassa, Vicent Pastor, ha destacat la gran labor en matèria econòmica realitzada els últims anys i que permeten tenir unes dades econòmiques sanejades i seguir treballant per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de Massanassa.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 05 Juny 2018 11:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.